Skip to main content

Hoe werkt het?

Boer Jef zaait en plant, jij oogst!

Deelnemers kopen in het begin van het oogstjaar een oogstaandeel. Het geld wordt gebruikt om de nodige investeringen te doen om een jaar rond gewassen te kunnen telen én om een eerlijk loon voor de boer te kunnen voorzien.
Boer Jef verzorgt de planten tot ze oogstklaar zijn.

Zelfoogst Groenten

Ieder lid van het gezin of huishouden schrijft zich in. Voor kinderen wordt de prijs aangepast aan de leeftijd.
Je mag gedurende het volledig oogstjaar, vanaf 1 mei 2022 tot 30 april 2023, zelf de groenten op het veld komen oogsten die je nodig hebt voor eigen dagelijks gebruik, 7 dagen op 7.
Hoe kom je te weten wat er op welk moment te oogsten valt? Dit wordt telkens gecommuniceerd via mail en zal op het veld zelf duidelijk gemaakt worden met behulp van gekleurde vlaggetjes.

Zelfoogst fruit

Binnen de eerste jaren van ons project zullen onze fruitbomen nog geen volwaardige opbrengst kunnen bieden. De reeds aanwezige kruiden en kleinfruit zullen binnen het groentenaandeel gratis worden aangeboden. Op termijn hopen we een volwaardig fruitaanbod te kunnen voorzien binnen een fruitabonnement. 

Zelfoogst Bloemen

Kom je eigen boeket oogsten naar je eigen noden. Voor 10 stengels betaal je 6 euro. Betaal ter plekke of schijf over op BE13 7310 5264 8339. We verwachten een bloemenseizoen van april tot oktober.


Wil je graag eerst meer informatie?
Neem dan contact met ons op of breng een bezoekje aan de weide!

Volg ons!

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van De Groene Tafel.

Info De Groene Tafel

We zijn een zelfoogstboerderij die deel uitmaakt van het CSA-netwerk. Op onze weide aan de Wakkense Heirweg in Deinze kunnen deelnemers zelf hun groenten, bloemen en fruit komen oogsten.